top of page

KUNDALINI YOGA IS DE YOGA VAN HET BEWUSTZIJN

Kundalini yoga is een unieke yogastijl die duizenden jaren als een geheime traditie mondeling werd overgebracht van meester op leerling. 

Het is een spirituele yoga stijl en wordt ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd. De focus is voornamelijk gericht op de ontwikkeling en realisatie van je ware potentie. Kundalini yoga kan transformerend zijn, omdat het je bevrijdt van zowel lichamelijke als geestelijke issues. Het is een opruimproces voor lichaam en geest. 

Kundalini Yoga Boost

Heb je weinig tijd maar wel behoefte aan een boost van energie en ontspanning van je geest? Kies dan voor Kundalini Boost!

Een korte krachtige Kundalini set die je energie een boost geeft! Voel je sterker en energieker, ontdoe jezelf van mentale en fysieke spanning die je energiebronnen uitputten. Heerlijk om je hoofd leeg te maken en tegen de dagelijkse stress! (momenteel alleen op aanvraag)

Kundalini Yoga Volledige Les

Een volledige les bestaat uit Pranayama (een ademoefening), een Kriya (een serie oefeningen), een Kundalini Meditatie en een afsluitende ontspanning. In de volledige les doen we een uitgebreide kriya. Een kriya is een serie oefeningen rondom een specifiek thema. Dat kan zijn een serie om je chakra's in balans te krijgen, voor meer kracht in je navelpunt (je core...), of voor het gezond houden en sterk maken van je organen.

Tijdens de les chanten we ook mantra's. We tunen in met een mantra en we sluiten de les ook af met een mantra. 

Kundalini Yoga Boost & Full Class

Kan je niet genoeg krijgen van Kundalini Yoga? Je kan ook de Kundalini Boost en de Volledige Les achter elkaar beoefenen... Na de Boost is er tijd voor een korte ontspanning om vervolgens de volledige les te kunnen volgen.

Of je nu een korte Boost doet of een volledige les: Kundalini Yoga werkt altijd in op je zenuwstelsel en je (bewust)zijn. Zo zal je als je regelmatig Kundalini Yoga beoefend meer rust ervaren en ook beter bestand zijn tegen stress. 

bottom of page