Over Kundalini Yoga

Kundalini Yoga is heerlijk! Een volledige workout voor lichaam, geest en ziel waardoor de energie in het lichaam gaat stromen. 

Kundalini yoga doet dat met een combinatie van oefeningen, ademhalingstechnieken, meditaties en mantra's.

 Wat doet Kundalini Yoga voor je?

 

  • Het laat je energie stromen

  • Versterkt het zenuwstelsel en brengt balans in je hormoonstelsel

  • Stimuleert circulatie van bloed en lymfe

  • Maakt je zowel fysiek als mentaal sterker

  • Ontgift je lichaam

  • Verhoogt je bewustzijn

De kracht van Kundalini Yoga  ligt in de ervaring. Het gaat er niet om hoe goed en precies je de oefening doet maar dat je de energie laat stromen en dat je je bewust bent van de ervaring die het je brengt. Naast de direct merkbare effecten op lichaam en geest heeft Kundalini Yoga ook een meer subtiele uitwerking op je lichaam en je (bewust)zijn. Zo zal je als je regelmatig Kundalini Yoga beoefent meer rust ervaren en ook beter bestand zijn tegen stress. 

Kundalini Yoga is geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd of flexibiliteit.  

KUNDALINI YOGA IS DE YOGA VAN HET BEWUSTZIJN

Kundalini yoga is een unieke yogastijl die duizenden jaren als een geheime traditie mondeling werd overgebracht van meester op leerling. 

Het is een spirituele yoga stijl en wordt ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd. De focus is voornamelijk gericht op de ontwikkeling en realisatie van je ware potentie. Kunalini yoga kan transformerend zijn, omdat het je bevrijdt van zowel lichamelijke als geestelijke issues. Het is een opruimproces voor lichaam en geest. 

Kundalini Yoga Boost

Heb je weinig tijd maar wel behoefte aan een boost van energie en ontspanning van je geest? Kies dan voor Kundalini Boost!

Een korte krachtige Kundalini set die je energie een boost geeft! Voel je sterker en energieker, ontdoe jezelf van mentale en fysieke spanning die je energiebronnen uitputten. Heerlijk om je hoofd leeg te maken en tegen de dagelijkse stress! (momenteel alleen op aanvraag)

Kundalini Yoga Volledige Les

Een volledige les bestaat uit Pranayama (een ademoefening), een Kriya (een serie oefeningen), een Kundalini Meditatie en een afsluitende ontspanning. In de volledige les doen we een uitgebreide kriya. Een kriya is een serie oefeningen rondom een specifiek thema. Dat kan zijn een serie om je chakra's in balans te krijgen, voor meer kracht in je navelpunt (je core...), of voor het gezond houden en sterk maken van je organen.

Kundalini Yoga Boost & Full Class

Kan je niet genoeg krijgen van Kundalini Yoga? Je kan ook de Kundalini Boost en de Volledige Les achter elkaar beoefenen... Na de Boost is er tijd voor een korte ontspanning om vervolgens de volledige les te kunnen volgen.

Of je nu een korte Boost doet of een volledige les: Kundalini Yoga werkt altijd in op je zenuwstelsel en je (bewust)zijn. Zo zal je als je regelmatig Kundalini Yoga beoefend meer rust ervaren en ook beter bestand zijn tegen stress.