top of page
Zoeken
  • Foto van schrijvercasperneeteson

The Radiant Body, het tiende lichaam

Als voorbereiding op het bespreken van The Radiant Body tijdens de opleiding moesten we 40 dagen lang De Boogschutter doen met de vuurademhaling, 3 minuten per kant. En je dan voorstellen dat je je energieveld stralend, vol kracht en energie maakt. Het geeft je een ontzettende boost van hoeveel power je in je hebt om jouw energieveld krachtig en stralend te maken.

 


The radiant body, het stralende lichaam, is een energieveld om je heen dat wel 4,5 meter wijd kan zijn. Het is je uitstraling, je innerlijke licht. Het geeft je spirituele kracht en moed. Het geeft je charisma en zorgt dat het goede naar je toekomt. Het is het veld dat voorspoed en kansen aantrekt in je leven en dat je beschermt tegen angst en haat.


Je stralende lichaam is verbonden met je wilskracht en doorzettingsvermogen (3e chakra) en met manifestatie en projectie (je derde oog). Zoals de kers op de taart is het stralende lichaam de briljant in je aura. De kwaliteiten die erbij horen zijn moed, kracht en creativiteit.

 

Als je radiant body sterk is heb je een koninklijke uitstraling en de moed om ieder obstakel tegemoet te treden. Je benadert het leven met een alles of niets houding en geeft 110%.

Je bent direct en fijngevoelig en goede dingen komen moeiteloos naar je toe en je dwingt respect af.


Als je Radiant Body zwak is ben je bang voor conflicten en verstop je je liever. Uit angst voor de verantwoordelijkheid die het met zich meebrengt als jouw innerlijke grootsheid wordt erkend. Je energiepeil is wisselend en je hebt moeite met commitment.

 

Wat kun je doen om je radiant body sterker te maken 

  • De boogschutter met de vuurademhaling

  • Dagelijkse meditatie. Deze bijvoorbeeld

  • Knip je haren niet , de energie die nodig is om haar te laten groeien komt beschikbaar voor het versterken van je Radiant body. Was je haar en/of kam het met een houten kam als je een energie dip hebt, je stimuleert daarmee de meridianen op je hoofd.

  • Drink komkommersap. Baat het niet, het schaadt ook niet 😊

  • Chanten van mantra’s als Ajai Alai, Har Har Mukande of Gobinde Mukande.

  • Witte kleding dragen: dit helpt jouw licht te laten reflecteren door jouw energieveld. Er wordt gezegd dat witte kleding je aura anderhalve meter groter maakt. Regelmatig witte kleding dragen versterkt je Radiant Body. 

Dan de numerologie van de 10 lichamen:  

 

Alles of niets. Dat zijn de woorden die horen bij een 10.

Personen die een krachtige nummer 10 hebben kunnen een kamer binnen komen en worden door iedereen opgemerkt. 10 gaat over charisma dus.

 

Heb je een 10 als zielenummer?  

Als je een blokkade op dit nummer hebt kun je iets hebben van:"Ik kan het niet; ik heb er niet de energie voor. Het voelt of je niets voor elkaar kunt krijgen.

Een krachtig zielenummer maakt dat je je voor 150% wilt geven, wat het ook is.

 

Heb je een 10 als gavenummer?  

Als je een bedrijf hebt en je iets wilt bereiken, dan vraag je iemand met als Gave Nummer een 10 om

zich er mee te bemoeien en diegene zal zorgen dat er iets gebeurt, sneller dan iemand anders. Hij doet zijn werk met zoveel passie dat het project zelf zal gaan stralen. Waar deze persoon zich ook op richt dat zal vanzelf gaan stralen.

 

Heb je een 10 als karmanummer?  

Je bent "Alles of niets". Je kunt "een banaan ruggengraat" zijn in je relaties en zakelijke overeenkomsten. Het positieve aspect is dat als je vanuit je hart betrokken bent je je voor 150% geeft.

 

Heb je een 10 als levenslotnummer?  

Men ziet je als een stralend persoon en die alles met veel passie en energie

doet. Een Levenslotnummer van 10 betekent dat je al vele levens aan je stralende

Lichaam hebt gewerkt.

 

Heb je een 10 als padnummer?  

Je hebt een sterk verlangen om uit te blinken.

Met een Pad Nummer van 10 de sleutel is een volgende meditatie te doen


Verder:  

Doe eens -gewoon als experiment- een tijdje de boogschutter met de vuurademhaling, minuutje aan elke kant. Een weekje, of 11 dagen, 0f 40 dagen. Het verbindt je met je levenspad, het groter geheel en geeft je charisma! Kleine moeite, groot effect...

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Luchtbad

Ojas!

Keep up!

Σχόλια


bottom of page