top of page

Over mij

Casper Neeteson
Kundalini Yoga Docent
3ED480CA-F786-4EEB-9845-457B6A5AC6D1.jpeg

Mijn naam is Casper Neeteson en sinds 2011 actief met (Kundalini) Yoga. In 2016 heb ik de Kundalini Yoga teacher training afgerond en daarna verschillende modules van de verdiepende level 2 opleiding in Frankrijk gevolgd. Ik heb Reiki 1 en 2 gedaan en allerhande workshops op het gebied van massage, tantra en bewustzijn gevolgd. In 2021 heb ik de opleiding tot TRE provider gevolgd, een opleiding waarbij je leert om mensen te helpen spanningen en trauma's via het lichaam los te laten.

Voor mij is kundalini yoga een krachtige vorm van yoga die maakt dat ik bewuster in het leven sta en me fysiek en mentaal sterk voel. Ik geniet elke dag van de energie die kundalini yoga  me geeft en hoe lekker je je er door voelt!

Kundalini yoga werkt door op je spieren en je zenuwstelsel en laat de energie stromen. Het helpt je bij het verbeteren van je ademhaling en je krijgt er een soepele rug van. Kundalini yoga werkt ook heel ontspannend. Na inspanning volgt ontspanning. 

Dit alles kun je ervaren in mijn lessen op maandagavond in de Yin Yang Balance Studio in Voorburg. Ook geef ik behandelingen en diverse workshops.

 

Kundalini yoga is een geweldige manier om weer helemaal in je lichaam te komen en de flow van energie te herstellen en sterker te maken.

 

Kundalini yoga is zo'n rijke traditie. Er valt zoveel over te vertellen en te  delen. Daarom bied ik regelmatig workshops aan over allerhande onderwerpen uit de kundalini yoga. Check daarvoor de agenda.

bottom of page